Politiebericht over dodelijke steekpartij
14 Mar 2023, 17:01
foto


Marlon Roy Joval (43) is vannacht na een steekpartij aan de Frederik Derbystraat ter plaatse overleden. De politie trof ter plekke het slachtoffer aan dat geen teken van leven meer vertoonde, meldt de Politie Public Relations.

Het voorlopige onderzoek wijst uit dat Joval samen met zijn partner naar Riverside, Waterkant was geweest om te borrelen. Aldaar kwamen zij een ander echtpaar tegen, met wie ze samen hebben geborreld. Op een bepaald moment kregen de twee koppels een woordenwisseling, waarbij Joval en zijn vriendin ervan werden beschuldigd een geldbedrag van de tegenpartij te hebben gestolen. Na de woordenwisseling nam de tegenpartij plaats op de bromfiets en vertrok.

Joval en zijn partner verlieten eveneens te voet de plek en aan de Frederik Derbystraat kwamen zij de tegenpartij weer tegen en kregen ze wederom ruzie. De vrouwelijke tegenstander haalde een steekwapen tevoorschijn en bracht een steekverwonding toe ter hoogte van zijn halsstreek. Het slachtoffer is ter plaatse komen te overlijden. Na de daad verliet het koppel de plek.

Twee beveiligers van een securitybedrijf die in de omgeving waren, gingen de verdachten achterna, maar verloren het koppel ter hoogte van de Gemenelandsweg uit het oog.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May