Politiebericht over dood vrouw Kanangalaan
09 Mar 2023, 23:39
foto


De vrouw die woensdag dood werd aangetroffen aan de Kanangalaan in de omgeving van de Paramaribo Zoo is Gieslawatie Audhoe (34). Een burger die voorbij reed zag het donkerbruine voertuig in de inham, waarbij het rechterportier openstond en iemand naast de auto op de grond lag. Hij vond dat verdacht en keerde terug om poolshoogte te nemen. Daarbij trof hij het lichaam van een vrouwspersoon die geen teken van leven meer vertoonde aan.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw op die dag omstreeks 15.00 uur bezoek kreeg van haar ex-vriend Steven K. (40). Hierna vertrok de vrouw met haar ex-partner en liet haar vier kinderen alleen achter. Een 12-jarige dochter gaf de politie aan dat zij haar moeder vanaf het moment dat zij was opgehaald, niet meer kon bereiken, meldt de politie Public Relations.

Na uitgewerkte informatie van medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten is in samenwerking met leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo donderdag de verdachte Steven K. die in het donkerbruine voertuig aan de Jozef Israëlstraat zat, aangehouden. Hij moet na zijn ex-partner te hebben opgehaald met haar naar Cul zijn gereden. Op een bepaald moment moet hij haar vermoedelijk hebben gewurgd en haar mond en keel hebben dichtgedrukt, met voor de vrouw het noodlottige gevolg. Het motief moet in de relationele sfeer liggen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) is het ontzielde lichaam ter obductie door de politie in beslag genomen. De verdachte is na afstemming met het O.M. in verzekering is gesteld. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May