Politiebericht over moord op Guyanese man
27 Feb 2023, 19:15
foto


De Guyanees Shemar Wilson heeft op zondag na te zijn beschoten in zijn voertuig aan de Posrenstraat het leven gelaten.Ter plekke aangekomen trof de politie van Kwatta de vriendin van het slachtoffer aan. Naar haar zeggen is zij zaterdag vanuit Frans-Guyana afgereisd naar Suriname om haar paspoort op te halen bij de Guyanese ambassade, meldt de politie Public Relations.

De vrouw verklaarde dat zij samen met haar vriend Shemar zondag omstreeks 10.00 uur zou uitrijden om boodschappen te halen. Shemar nam plaats achter het stuur en toen zij wilde instappen, zei haar partner haar om plat te gaan liggen. Zij gaf gevolg hieraan, omdat zij twee gemaskerde mannen die in het zwart gekleed waren had gezien die naar de auto van Shemar liepen. Het tweetal schoot meteen gericht op het voertuig, waarbij Shemar geraakt werd met voor hem het noodlottige gevolg. Na de daad verlieten de daders de plek in een gereedstaand voertuig.

Bij een onderzoek in het appartement alwaar het slachtoffer verbleef, zijn aangetroffen en in beslag genomen een jachtgeweer met afgezaagde loop en kolf, drie hagelpatronen, een lange lege magazijnhouder en een korte magazijnhouder met 10 patronen. Verder zijn er gevonden 3 nep cocaïne bolletjes en een hoeveelheid marihuana. Het spul is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Volgens bekomen informatie werd het slachtoffer Shemar door de politie van Guyana en Frans-Guyana opgespoord.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.







Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May