Brunswijk vraagt Rodastraat steun voor 2025
26 Feb 2023, 17:53
foto
ABOP-voorzitter, vicepresident Ronnie Brunswijk begroet de mensen van de Rodastraat en omgeving. Hij vraagt ondersteuning van de jongeren van de 'ghetto'. (Foto's: ABOP)


ABOP-voorzitter, vicepresident Ronnie Brunswijk, heeft de bewoners van de Rodastraat en omgeving gevraagd hem te ondersteunen bij de verkiezingen van mei 2025. Bij de afgelopen verkiezing heeft het volk de VHP 20 zetels gegeven. De partij heeft mandaat gekregen om het land te leiden. Maar de situatie is niet rooskleurig. Mensen voelen elke dag dat het leven hard is. Maar Suriname is volgens de politicus nog niet verloren. Het land is op een kruispunt en er is nog hoop.

Brunswijk vroeg zijn gehoor tijdens de wijkbijeenkomst te Zorg en Hoop vrijdag om geloof in hem te hebben. De mensen moeten volhouden want 2025 staat zo voor de deur. De strijd zal in Paramaribo worden gevoerd, vandaar dat hij van Moengo verhuisd is naar de stad. Hij maande de jongeren aan om niet over te gaan tot plunderingen, maar binnen recht en wet hun mening te uiten. Brunswijk zei dat niemand gebaat is bij plunderingen "maar gelukkig dede no fadon". Betogingen moeten op een vreedzame manier worden gehouden.


Op 25 mei 2025 moeten de mensen bewust gaan stemmen. ABOP moet de kans krijgen om ontwikkeling te brengen. Brunswijk sprak de jongeren moed en en voerde aan dat hij ook uit de ghetto is gekomen. Het gezin waar hij uit komt, had het ook niet breed. Hij moest 8 km lopen om naar school te gaan. Hij is daardoor laat naar school gegaan. Brunswijk merkte op dat hij de achterstand heeft weggewerkt. Hij rekent op de ondersteuning van Zorg en Hoop in 2025 en nodigde zijn gehoor uit om deel te nemen aan de krachtmeting op 7 maart in het André Kamperveenstadion. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May