Stichting Wi Tru Sranan uit zich over plunderingen
19 Feb 2023, 09:30
foto


De Stichting Wi Tru Sranan heeft als visie een saamhorige Surinaamse samenleving met collectieve waarden en normen die door eenieder worden beleefd en die welzijn, welvaart en ontwikkeling van iedere burger ondersteunen. Onze activiteiten bestaan onder meer uit het verbinden van individuen en organisaties uit de samenleving rond eenheid, waarden en normen. Wij zijn van mening dat middels dialoog, communicatie en educatie ons volk en land naar een hoger niveau kan.

In dit licht gezien betreuren wij de gebeurtenissen waarbij er sprake is van plundering en vernieling van eigendommen en wij roepen eenieder op om te kiezen voor en vast te houden aan waarden en normen die ons als Surinaamse burgers kunnen verbinden om gezamenlijk welzijn voor iedere burger van Suriname te creëren. We zijn ons ervan bewust dat het een langdurig proces is maar zijn ervan overtuigd dat middels dialoog, communicatie en educatie we als samenleving in staat zullen zijn collectieve waarden met elkaar af te spreken en met zijn allen erop letten dat deze collectieve waarden ook door iedere burger worden beleefd.

Als bestuur van de stichting hebben we met elkaar afgesproken dat wij in ons werk ons ook houden aan de interne waarden voor de stichting en deze zijn: Good Governance, Gelijkheid, Positiviteit, Respect en Samenwerken. Welke waarden en normen willen we allen voor ons land en hoe willen we met elkaar samenleven? De keuze is aan ons en eenieder zal daar zijn verantwoordelijkheid voor moeten nemen.

Als Stichting zijn we ervan overtuigd dat slechts middels dialoog, educatie en communicatie wij als land en volk verder zullen komen.

Stichting Wi Tru Sranan
Dirk Currie
Voorzitter

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May