Veiligheidszone binnenstad om geplande protestactie
16 Feb 2023, 19:12
foto


Vanaf 8.00 uur zal het verkeer vrijdag in de binnenstad worden omgeleid, terwijl enkele wegen afgesloten zullen worden. Dit heeft te maken met de protestactie die gepland is. Het Korps Politie Suriname zegt dat deze maatregelen nodig zijn in het belang van de openbare orde, rust en veiligheid.

De volgende wegen verkeersmaatregelen zijn getroffen:
- Hoek Roseveltkade/Kleinewaterstraat. Al het rijverkeer komende vanuit het noorden over de Kleine Waterstraat gaat via de Roseveltkade verder.

- De Henck Arronstr/Grote Combéweg. Het verkeer over de Henck Arronstraat zal niet verder voor langs het paleis kunnen voortbewegen. Verkeersdeelnemers moeten de Grote Combéweg en/of de Tamarindelaan inslaan om hun weg te vervolgen.

Binnen de ingestelde veiligheidszone mag er niet geparkeerd worden. Aan de samenleving wordt gevraagd met het vorenstaande rekening te houden. De politie doet het beroep op weggebruikers de aanwijzingen van de politie ten alle tijde strikt op te volgen. Automobilisten worden gevraagd zorgvuldig alternatieve routes te kiezen om hun eindbestemming te kunnen bereiken.

Aan voornamelijk de winkeliers en ondernemers in de binnenstad, zijn de nodige instructies gegeven, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May