Rust Esther Stichting moet terugkeren met nieuwe voorzitter
16 Feb 2023, 20:43
foto
Minister Uraiqit Ramsaran heeft bij de Esther Stichting Jacinta Thomas-Alfaisi (midden) als de nieuwe bestuursvoorzitter geïntroduceerd. (Foto: Sozavo)


Jacintha Thomas-Alfaisi is de nieuwe voorzitter van het bestuur van de Esther Stichting. Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting hoopt dat met de aanstelling van een nieuwe stichtingsvoorzitter de problemen structureel worden aangepakt.

“En daarbij is de ondersteuning van iedereen nodig. Het is zwaar, het is moeilijk en de neiging om de moed op te geven is sterk maar we moeten erbij stilstaan en niet uit het oog verliezen voor wie we het doen en wat onze  verantwoordelijkheden zijn,” zei de bewindsman. Hij hoopt dat de Esther Stichting weer in ere wordt hersteld. Evenals hoe Ramsaran alle vertrouwen heeft gesteld in de nieuwe voorzitter om het werk binnen de stichting te kunnen trekken.

De minister heeft ook alle vertrouwen in het personeel en de bewoners dat zij Thomas-Alfaisi de nodige ondersteuning zullen geven om dit werk te kunnen doen. “Zonder jullie kan ik niet verder, samen kunnen we deze mooie stichting naar een hoger niveau brengen, de deuren van deze voorzitter staan altijd open voor eenieder,” kondigde de pasbenoemde voorzitter aan.

Ook de coördinator van de Esther Stichting, Sila Deel, gaf aan dat er niet geschroomd zal worden om de problemen die er nu zijn op adequate manier te zullen aanpakken. “Wij zijn allemaal even belangrijk. Laten we met elkaar communiceren en elkaar gaan respecteren dan kunnen we zeker de problemen oplossen,” voerde zij aan.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May