Santokhi niet meer naar Guyana en Bahama's
10 Feb 2023, 23:00
foto
President Chan Santokhi


President Chan Santokhi ziet naar aanleiding van de issues in het land af van zijn geplande reizen naar Guyana en de Bahama’s. Op maandag stond op de agenda van het staatshoofd het vertrek naar Guyana gepland waarbij hij zou participeren aan de International Energy Conference and Expo Guyana. Aaneensluitend zou het hij de 44th Regular Meeting of the Heads of Government of Caricom bijwonen op de Bahama’s.

De president heeft besloten af te zien van het reizen naar beide landen voor de activiteiten naar aanleiding van urgente issues in ons land, meldt de Communicatiedienst Suriname. Het begeleiden van belangrijke nationale vraagstukken in ons land geniet volgens het staatshoofd de prioriteit. Maandag vangt de behandeling van de begroting aan in De Nationale Assemblée. Ook zal dialoog met verschillende belangenorganisaties worden voortgezet om gezamenlijk de maatschappelijke problemen te bespreken en naar oplossingen te zoeken.

De aanwezigen op beide vergaderingen zal de president middels vooraf opgenomen speeches toespreken. Tijdens de 44th Regular Meeting of the Heads of Government of Caricom zou hij officieel het voorzitterschap overdragen aan Philip Davis, premier van de Bahama's. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking zal de president vertegenwoordigen op beide meetings.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May