NDP leeft mee met slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië
08 Feb 2023, 22:21
foto


De NDP is evenals de rest van de wereld opgeschrikt door de hevige aardbeving in Turkije en Syrië, welke verschillende steden heeft gewoed. In enkele seconden hebben duizenden mensen hun dood gevonden, op een moment dat de steden in diepe rust waren. Het enige dat achterbleef waren de ruïnes van de gebouwen en het puin. De NDP betuigt steun aan Turkije.

De materiële schade is enorm, maar de immateriële schade lijkt troosteloos. In beide landen zijn duizenden gezinnen  ontwricht. Hoewel er weinig gedaan kan worden tegen natuurrampen, wil de NDP  Turkije en Syrië in deze zware tijd moed en hoop toewensen.

De partij leeft met de slachtoffers mee. Zij  moedigt een ieder die in welke vorm dan ook de slachtoffers kan ondersteunen en hulp verlenen, dat te doen.

Het leven van de mens is tijdelijk. Natuurrampen laten ons merken hoe kwetsbaar wij als mensen in het leven zijn. Elkaar bijstaan en ondersteunen is in deze tijd een daad van zegen.

De NDP condoleert verder de gemeenschap van Turkije met deze grote natuurramp.  De partij gedenkt ook de slachtoffers van Syrië. Moge de Almachtige hun de kracht geven om deze tragedie te verwerken en hun te sterken bij de opbouw van de natie. De voorzitter van de NDP, ex-president Desi Bouterse, heeft ook een brief gestuurd naar de president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May