Pansa herkozen als voorzitter NPS afdeling Sipaliwini
30 Jan, 10:44
foto
NPS-vergadering zaterdag te Man Lobi in Boven Suriname. Het afdelingsbestuur Sipaliwini en 12 onderafdelingen zijn gekozen en geïnstalleerd. (Foto: NPS)


Eddy Pansa is herkozen als voorzitter van de afdeling Sipaliwini van de NPS. Met de verkiezing en installatie van het afdelingsbestuur zaterdag, start de partij haar mobilisatie in Sipaliwini met het oog op de parlementsverkiezingen in mei 2025.

Naast de installatie van het afdelingsbestuur te Man Lobi in het Boven Suriname gebied zijn er ook 12 besturen voor onderafdelingen over diverse gebieden/dorpen gekozen en daarna geïnstalleerd door de voorzitter van de NPS, Gregory Rusland. Met de installatie hebben nagenoeg alle districten een nieuw bestuur dat 3 jaren aanzit.

De voornaamste punten die naar voren kwamen tijdens een bezoek van de delegatie onder leiding van Rusland, zijn de onderwijsfaciliteiten en de moeilijke financiële situatie van het land. De mensen hebben het moeilijk en men verwacht dat er gewerkt zal worden aan de oplossing van hun problemen, meldt de NPS in een persbericht. 

Spontaan werd vanuit de zaal gewezen op tijden, waarbij de NPS meer zeggenschap had en zelfs de leiding van het land had, waarbij men met heel weinig geld kon zorgen voor zoveel benodigdheden vanwege een stabiele en lage koers van 2,80 SRD voor de U- dollar. De mensen willen weer instaat gesteld worden een beter leven te hebben.


Advertenties

Tuesday 28 March
Monday 27 March
Sunday 26 March