Bholanath Narain als dc aangetreden in Wanica Noordwest
21 Jan 2023, 04:51
foto
President Chan Santokhi feliciteert de nieuwe dc van Wanica Noord-West, Bholanath Narain met zijn benoeming.


Partijgenoot Bholanath Narain is door president Chan Santokhi benoemd tot districtscommissaris (dc). Hij heeft het roer in Wanica Noordwest overgenomen van Suraksha Hirasingh, die een nieuwe uitdaging heeft. Narain is vrijdag door de president benoemd in de functie.

Het staatshoofd merkte op dat Narain een indrukwekkende staat van dienst heeft. Mede daardoor stelt Santokhi het vertrouwen in de functionaris dat deze het werk op basis van zijn deskundigheid zal uitvoeren.

“U bent geboren en getogen in het district Wanica,” sprak het staatshoofd erop doelend dat de nieuwe dc bekend is met het district, meldt de Communicatiedienst Suriname. President Santokhi heeft vervolgens aangegeven dat de functionaris verschillende functies binnen de ambtenarij heeft bekleed. Narain heeft tot voor kort gediend als directeur van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer, ressorterende onder het ministerie van Openbare Werken.  

“Ook in de particuliere sector bent u werkzaam geweest. U beschikt dus over voldoende kennis en competenties, die van belang zijn bij de uitoefening van uw werkzaamheden als dc,” zo voegde de president eraan toe. Hij vervolgde met te stellen dat de nieuw aangetreden dc de ontwikkelingen in het district Wanica op de voet volgt. “En u weet dat de taak, die u te wachten staat, zeker geen makkelijke zal zijn".

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May