Polanenschool bedroefd over heengaan leerling Jamal
16 Jan 2023, 14:47
foto
Leerkracht Deborah Pool en de leerlingen van leerjaar 4 bidden voor de zielenrust van Jamal Misiedjan. Hij is zaterdag overleden door een verkeersongeval.


Leerlingen, leerkrachten en de leiding van JHN Polanenschool 2 zijn heel bedroefd. Zaterdag is hun schoolvriend, Jamal Misiedjan (7), overleden door een verkeersongeval aan de Marowijnestraat. Jamal zat in het vierde leerjaar.

Vanmorgen is op school een kaars aangestoken ter nagedachtenis van Jamal. Leerkracht Deborah Pool heeft met de leerlingen van de klas gebeden en er is een groepsgesprek geweest over het heengaan van de leerling. De kinderen waren heel stil en hebben gehuild omdat zij hun schoolvriend nooit meer gaan zien.

Leerkracht Pool zegt aan Starnieuws dat Jamal een heel flinke leerling was. Hij was vrolijk, leergierig en hulpvaardig. Hij hield van rekenen. Een heel enthousiaste leerling was Jamal. Het plotselinge overlijden van het kind is moeilijk te verwerken.

Nadat Pool vernam dat Jamal is overleden, heeft zij daar melding van gemaakt in de groepsapp van de ouders van de leerlingen uit haar klas. Zij heeft hen gevraagd om hun kind voor te bereiden op het droevige gebeuren. De instructie is gegeven om zoveel mogelijk in een wit T-shirt de leerlingen van de klas naar school te sturen.

In de klas is er gesproken over het gebeurde. Er is gebeden voor de zielenrust van de leerling. Het zal een tijdje duren voordat de kinderen de dood van Jamal zullen kunnen verwerken. Het gemis is groot, zegt Pool.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May