Man na mishandeling door buurman in ziekenhuis overleden
13 Jan 2023, 17:32
foto


Dharmdew Bhagwandien (53) die mishandeld is geworden door zijn achterbuurman Amerdew P., is door zijn zoon in een kamer in een woning van de verdachte aangetroffen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij op dinsdag 10 januari is overleden.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer met zijn zoon woonachtig was aan de Bandoenstraat in het district Wanica. De zoon verklaarde tegenover de politie dat hij zijn vader niet zag thuiskomen en ging naar hem op zoek. Hij wendde zich daarbij meermalen tot de achterbuurman die voor het laatst samen met zijn vader was. Op een bepaald moment gaf de achterbuurman Amardew P. de zoon te kennen dat zijn vader met vrienden in het district Nickerie vertoefde.

De zoon begaf zich op 4 januari weer naar de woning van de achterbuurman en gaf hem te kennen dat hij de politie zou inschakelen. De buurman hield de zoon toen voor dat zijn vader in de kamer was. De aangever trof zijn vader die niet aanspreekbaar was aan, met lichamelijke letsels en een grote zwelling aan zijn oog, meldt de politie Public Relations.

De verdachte Amardew P. werd na uitgewerkte informatie door de politie op 5 januari opgespoord en aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May