Presidentiële delegatie aangekomen in New Delhi
06 Jan 2023, 18:27
foto
De presidentiële delegatie is in New Delhi aangekomen. Over een paar uren wordt doorgevlogen naar Jamnagar in Gujarat.


De regeringsdelegatie onder leiding van president Chan Santokhi is na ruim 18 uur vliegen en een paar uur wachten op Schiphol veilig geland in New Delhi. Bij de aankomst was het half twee zaterdagnacht.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking zegt aan Starnieuws dat na een paar uur rust het programma onder leiding van de Indiase autoriteiten zal beginnen.

In de ochtend zal de delegatie vliegen naar de Jamnagar in deelstaat Gujarat. Daar zal een bezoek gebracht worden aan een olieraffinaderij en een tempel. Voor zaterdagavond is er een cultureel programma gepland.

De president en zijn gevolg zijn woensdag vertrokken uit Suriname. Het staatshoofd is uitgenodigd om deel te nemen aan de Pravasi Bharatiya Divas als eregast. Daarna zal hij de Global Investor's Summit bijwonen, ook in Indore. Op 13 januari zal de president virtueel deelnemen aan de Voice of South Summit, waar hij ook het woord zal voeren. Op de terugweg worden op 15 januari besprekingen gevoerd in Nederland. Op 16 januari wordt de delegatie terugverwacht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May