Curaçao houdt stand tegen Suriname
25 Sep 2011, 22:15
De ploeg van Curaçao hield vanavond stand tegen de Suriname selectie.

Curaçao en Suriname speelden vanavond gelijk. De tweede oefenwedstrijd eindigde 2-2. Mirco Colina scoorde beide doelpunten van Curaçao. Voor Suriname scoorden Evani Esperance en Giovanni Drenthe.

Vrijdagavond won Suriname met 2-0 van Curaçao. De verwachtingen voor de tweede wedstrijd waren hoog. De selectie van Curaçao kwam echter goed voorbereid en was niet van plan te verliezen. Toch was het Suriname die in de veertiende minuut de score opende, via Esperance. Colina bracht de ploegen op gelijke hoogte, 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust kwam nam Suriname weer het voortouw en bracht Drenthe de stand op 2-1, via een goed genomen vrije trap. Suriname bleef de beste kansen creëren. Colin gooide voor de tweede maal roet in het eten van 'Natio' en bracht de stand opnieuw op gelijke hoogte 2-2. Dit werd ook de eindstand.