Politie rekent twee oud-bekenden in voor diefstal
03 Jan 2023, 20:32
foto


De politie van het bureau Centrum heeft twee oud bekenden, Desire B. (57) en Marcel R. (56) voor diefstal aangehouden. Dit duo wordt ervan verdacht op zaterdag 31 december 2022 in een winkelpand aan de Steenbakkerijstraat kledingstukken te hebben weggenomen. De eigenaar van het winkelpand deed van deze diefstal aangifte bij de politie.

De eigenaar had zijn winkelzaak in verband met de jaarafsluiting omstreeks 12.00 uur gesloten. Toen hij maandag naar zijn winkelzaak ging, constateerde hij dat er was ingebroken en dat onverlaten een hoeveelheid kledingstukken hebben weggenomen. Deze benadeelde had op 5 december reeds aangifte gedaan toen onbekenden in zijn zaak hadden ingebroken en er vandoor gingen met drie airco units, koperen buizen, stroomkabel, kledingstukken en tassen.

Een oplettende burger stelde de politie op 2 januari telefonisch in kennis dat hij twee manspersonen met grote zakken inhoudende kledingstukken zag lopen naar een leegstaand perceel, meldt de Public Relations van de politie. De wetsdienaren deden direct de locatie aan voor onderzoek en op de twee verdachten werden de kledingstukken aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de aanhouding van Marcel R. werd eveneens een tas in beslag genomen die van de diefstal van 5 december afkomstig blijkt te zijn. Het tweetal werd overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May