ABOP: Jaar van solidariteit en doorzetting
01 Jan 2023, 20:52
foto


Laat 2023 een jaar van oprechte solidariteit en doorzettingsvermogen zijn. Laten we optimistisch onze intrede doen in het nieuwe jaar en elkaar hoop geven, elkaar aanmoedigen. Laten we ons best doen om de armoede te bestrijden door de nodige perspectieven aan te bieden aan de samenleving.

Laten wij de goede dingen koesteren en vasthouden. Wij moeten kracht putten uit de positieve ontwikkelingen om de sociaaleconomische crisis het hoofd te kunnen bieden. Wij vragen aan elke Surinamer om verdraagzaam te zijn naar elkaar toe en agressief gedrag achterwege te laten. Leer van elkaar houden.

De ABOP wenst elke Surinamer vrede, gezondheid en liefde toe. Onze grote wens is dat er een markante verbetering komt in onze gezondheidszorg en dat deze zorg voor elke Surinamer toegankelijk moet zijn.

Laat 2023 een jaar van saamhorigheid zijn; een jaar waarin wij ons meer dan ooit bewust worden van onze eigen inzet en doorzettingsvermogen naar een beter Suriname voor eenieder. Laten wij ons verbonden voelen met dit mooi land, Suriname.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May