President Santokhi steekt samenleving hart onder de riem
25 Dec 2022, 00:01
foto
President Chan Santokhi vraagt de samenleving om de hoop niet te verliezen.


"Als regering van Suriname, hebben wij de afgelopen periode geprobeerd, om te streven naar de onderlinge vrede. Vanuit de liefde, voor alle Surinamers, hebben we ook geprobeerd, om u te helpen, om de dagelijkse uitdagingen te overkomen." President Chan Santokhi onderkent in zijn kerstboodschap dat de afgelopen periode niet makkelijk is geweest voor velen, "maar wij hopen dat u toch ook de lichtpunten hebt gezien."

Hij voegt eraan toe dat ook in het komend jaar de regering de mensen zo  goed als mogelijk zal blijven ondersteunen. "In onze dagelijkse werkzaamheden, en bij alle besluiten genomen, hebben wij het Surinaams volk vooropgesteld."

Het staatshoofd vraagt de samenleving om in deze tijd van het jaar die bekend staat als de tijd van vrede om elkaar te behandelen als gelijken, "precies zoals Jezus dat wil" als broeders en zusters.

"We zijn allen, op dezelfde wijze, op aarde gekomen, en zullen die ook op dezelfde wijze verlaten," onderschrijft president Santokhi. Hij hoopt dat de samenleving vol vrede, liefde en saamhorigheid Kerst met elkaar viert en elkander liefheeft. "Laten we in deze dagen, maar ook hierna, met elkaar samenleven, en wonen in liefde en vrede, elkaar respecteren en liefhebben, zoals De Schepper van ons vraagt."

Hij steekt de samenleving een hart onder de riem en vraagt om het vertrouwen niet te verliezen. "Het komt goed met u en ons lobi Sranan, met Gado leki un fesi mang".
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May