Moordverdachte verkeert buiten levensgevaar
23 Dec 2022, 16:41
foto


Moordverdachte Junior A. (25), die zijn 21-jarige vriendin Murtle Jentie heeft doodgestoken, verkeert buiten levensgevaar. Hij is opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst van de politie vrijdag aan de Monplasairweg probeerde hij suïcide te plegen door zich steekverwondingen toe te brengen in zijn borststreek. Ondanks zijn steekverwondingen verzette hij zich tegen zijn aanhouding, waardoor de politie vuurwapengeweld moest gebruiken.

De verdachte hield zich schuil in een bosschage en wilde de politie met het scherpe voorwerp aanvallen. Hierdoor waren de wetsdienaren genoodzaakt vuurwapengeweld aan te wenden en heeft Junior A. daarbij een schotverwonding opgelopen, meldt de politie Public Relations.

Het Regio Bijstand Team Midden en de Recherche van Regio Midden hebben Junior A. op het woonadres van zijn biologische vader aan de Monplasairweg in de boeien geslagen. De wetsdienaren deden de Monplasairweg aan, na een melding dat Junior A. zich op dat adres bevond.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte Junior A. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.  De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May