Kuldipsingh maakt pupillen 4 kindertehuizen blij
22 Dec 2022, 02:23
foto
Kinderen van vier kindertehuizen hebben een gezellige dag doorgebracht bij Chuck E Cheese. Door deze activiteit geeft het bedrijf weer iets terug.


120 kinderen van de kinderhuizen Elim van de Heer, Nos Kasita, Johanna en Hadassah, zijn zaterdag flink verwend. Er werd een beroep gedaan op de Kuldipsingh Group door St. Rasksha Cataleya om deze groep kinderen een gezellige dag te bezorgen. Dit met het oog op Kinderdag eerder deze maand en met Kerst in het vooruitzicht. 

Marketing manager Jerry Sadiek zegt aan Starnieuws dat de totale black-out van de Energie Bedrijven Suriname, roet in het eten leek te gooien zaterdag. Na overleg met Chuck E.Cheese en St. Cataleya is besloten alles normaal door te laten gaan. "Wij wilden de kinderen deze dag, die onvergetelijk moest zijn, niet ontnemen".

Chuck E. Cheese had de generator ingeschakeld waardoor er wel stroom was. De kinderhuizen hebben hun teilen met water gevuld om de kinderen te kunnen baden. Ondanks de tegenvaller door de stroomuitval hebben de kinderen uit enthousiasme enorm meegewerkt en stonden zelfs vóór de afgesproken tijd al klaar om in de bussen te stappen", lacht Sadiek.


Toen de kinderen en begeleiders eenmaal binnen waren, mocht er direct gespeeld worden op de speeltoestellen en er werd ook gezellig meegedaan met de Chuck E. show. Toen het tijd werd om te lunchen, was het een uitdaging om de kinderen van de toestellen te halen en bij elkaar te krijgen, omdat zij zoveel pret hadden... maar het was het team uiteindelijk gelukt.

Na de lunch mochten de kinderen weer spelen. De speelkaarten werden met een halfuur verlengd, want de meesten waren nog niet uitgespeeld. Als sluitstuk kregen de kinderen van Kuldipsingh een goodiebag met diverse items van het bedrijf. "Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij, samen met het team, een onvergetelijke dag voor de kinderen mogelijk hebben gemaakt".
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May