SRD 1.000 extra uitbetaald in Dyumu en Drietabbetje
21 Dec 2022, 02:55
foto
Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken betaalt de extra SRD 1.000 uit. De kasuitbetalingen hebben in Dyumu en Drietabbetje plaatsgevonden. (Foto: SoZaVo)


Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) heeft dinsdag de eenmalige uitkering van SRD 1.000 (AOV+) in het district Sipaliwini uitbetaald. De kasuitbetalingen hebben plaatsgevonden te Dyumu en Drietabbetje. Deze eenmalige uitkering van SRD 1.000 is bestemd voor senioren burgers die maandelijks slechts een AOV (Algemeen Oudedagsvoorziening) uitkering krijgen.

Minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo, zegt dat er met man en macht is gewerkt om het AOV+ project uit te voeren.
Hij geeft aan dat er vanuit het ministerie alles in het werk wordt gesteld om de noden van het volk te helpen verlichten conform begroting. “Wij werken ernaar toe, zaken structureel aan te pakken”,  legt Ramsaran uit. Het AOV+ project wordt uitgevoerd in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Regionale Ontwikkeling & Sport. De SoZaVo bewindsman geeft aan dat eenieder zal krijgen waar ze recht op hebben, indien zij maandelijks slechts een AOV-uitkering krijgen. Hij vroeg de slechts AOV-genietenden van de overige gebieden wat geduld te betrachten.

Ramsaran sprak een woord van dank uit aan de president en vicepresident die goedkeuring hebben gegeven aan het AOV+ project, de directie van SoZaVo, in het bijzonder het AOV-fonds en alle andere deskundigen, die gezamenlijk ervoor hebben gezorgd, dat dit project tot uitvoering is gekomen.

Deze eenmalige uitkering van SRD 1.000 wordt alleen in december van dit jaar gedaan. Tegelijkertijd vindt de reguliere uitbetalingen van de AOV-uitkering plaats, die elk kwartaal per kas geschiedt.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May