Suriname wint oefeninterland van Curaçao
24 Sep 2011, 00:05
Bondscoach Kenneth Jaliens

De Surinaamse senioren selectie heeft de eerste oefenwedstrijd tegen Curaçao met 2-0 gewonnen, vrijdagavond. De ruststand in deze ontmoeting was 1-0 voor Suriname.

De nationale selectie kwam in de 25ste minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Stefano Rijssel. Na de rust scoorde Suriname nog een keer. Milton Pinas liet doelpunt nummer twee op zijn naam noteren.

Een matig opgekomen publiek zag de selectie van Suriname niet overtuigend spelen tegen die van Curaçao. Bondscoach Kenneth Jaliens was enigszins
tevreden over het optreden van zijn pupillen. Hij ziet toch wel progressie in de ploeg.

Zondagavond komen Suriname en Curaçao weer tegen elkaar uit in het André Kamperveenstadion.

De opstelling van Suriname was: In het doel Obrendo Huiswoud, achter: Naldo Kwasie, Marlon Felter (captain), Giovanni Alleyne en Friso Mando. Midden: Milton Pinas, Stefan Baneti, Gregory Poki en Giovanni Drenthe. Voor: Stefano Rijssel en Giovanny Waal. De arbiter was Andy Pireau.