Marokkaanse vliegmaatschappij annuleert vluchten WK-fans
14 Dec 2022, 12:40
foto
De CN-ROP Royal Air Maroc Boeing 737 maakt zijn definitieve nadering voor de landing op de luchthaven Toulouse-Blagnac, Frankrijk. (Foto: Reuters)


De nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko zei dat het alle vluchten annuleerde die het voor woensdag had gepland om fans naar Doha te vervoeren voor de halve finale van het WK, daarbij verwijzend naar een besluit van de autoriteiten van Qatar.

"Als gevolg van de laatste beperkingen opgelegd door de Qatarese autoriteiten, betreurt Royal Air Maroc (RAM) het om klanten te informeren over de annulering van hun vluchten uitgevoerd door Qatar Airways", aldus de luchtvaartmaatschappij in een verklaring per e-mail.

Het internationale mediabureau van de regering van Qatar heeft niet gereageerd op het bericht.

Royal Air Maroc had eerder gezegd dat het 30 extra vluchten zou uittrekken om fans naar Qatar te helpen voor de halve finale van vandaag tegen Frankrijk, maar dinsdag zei een bron bij een RAM-reisbureau dat er slechts 14 vluchten waren gepland.

Door de annulering van de zeven lijnvluchten van woensdag kon RAM alleen de zeven vluchten op dinsdag vliegen, waardoor fans die al wedstrijdtickets of hotelkamers hadden geboekt niet konden reizen.

RAM zei dat het vliegtickets zou terugbetalen en verontschuldigde zich bij klanten.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May