Nieuw bestuur NPS Brokopondo; partij moet betere plek krijgen
27 Nov 2022, 11:45
foto
Het nieuwe bestuur van de afdeling NPS Brokopondo. De verkiezing is zaterdag gehouden. Het bestuur is gekozen voor het komende drie jaar. (Foto: NPS)


NPS Brokopondo heeft sinds zaterdag een nieuw bestuur voor de komende drie jaar. Voorzitter Ligeon Wens is herkozen. NPS-topman Gregory Rusland heeft in zijn toespraak benadrukt dat de partij een betere positie moet verwerven bij de komende verkiezingen. Daarom moeten mensen in het district worden overtuigd van dat ze op de groene partij moeten stemmen.

Rusland merkte op dat het absoluut niet klopt dat de partij in de 76 jaar niks voor het binnenland heeft gedaan. Met het project Grasshopper is het binnenland behoorlijk ontsloten. Onderwijs in het binnenland is ook een van zaken geweest waar de NPS zich sterk voor heeft gemaakt.

Net als elders in het land heeft ook Brokopondo te maken met veel problemen. Mensen hebben moeite mee om rond te komen en te zorgen voor eten, transport en gezondheidszorg. Het is volgens Rusland belangrijk om te stemmen voor partijen die in staat zijn oplossingen te brengen voor al deze problemen. Hij is ervan overtuig dat Brokopondo ervoor zal zorgen dat de NPS een betere plek kan krijgen in 's lands bestuur. Daarom is het nodig dat het bestuur met mensen praat om hen uit te leggen de de NPS een sterkere positie kan innemen. Dan is de partij in staat om ervoor te zorgen dat het beter met Brokopondo en het hele land gaat.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April