Zes verdachten aangehouden; 21 inbraken gepleegd
21 Nov 2022, 21:57
foto
Dit voertuig werd door de bende ingezet voor criminele activiteiten. De verdachten hebben 21 inbraken gepleegd in Regio Midden. (Foto: KPS)


Zes verdachten, onder wie een militair, zijn aangehouden door het Regio Bijstandsteam Midden. Zij worden ervan verdacht een reeks van inbraken te hebben gepleegd. Ook een minderjarige behoorde tot de dievenbende. Hij wordt verdacht van heling en is na bij proces-verbaal te zijn gehoord, heengezonden. De overige vijf zijn ingesloten na voorgeleiding.

Politiewoordvoerder Milton Bisschop deelt mee dat de verdachten vanaf 2 november tot vandaag betrokken zijn geweest bij 21 inbraken in het verzorgingsgebied van De Nieuwe Grond. De verdachten zijn overgedragen aan Recherche Regio Midden.

Bij de voortzetting van het onderzoek is de recherche gestuit op goederen die afkomstig zijn van misdrijf. Het gaat onder andere om een voertuig dat werd ingezet bij de diefstallen, televisietoestellen, mobiele telefoons, bromfietsen en breekwerktuig. Ook zijn dertien gascilinders in beslag genomen die gestolen zijn in Regio Midden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May