Mobile units van Biza doen gestadig hun werk
31 Oct 2022, 21:43
foto
Landsdienaren registreren zich bij een mobiele unit van het ministerie van Binnenlandse Zaken.


Het ministerie van Binnenlandse Zaken wil met het inzetten van mobiele units elke landsdienaar registreren. “We willen elk een, die niet in staat is zich online te registreren of naar ons toe te komen, in de gelegenheid stellen om zich te registeren door zelf naar ze toe te gaan”, zegt Marjory Mulier, voorzitter van de Interdepartementale Taskforce PSR. Vorige week zijn landsdienaren die werken bij Stichting Wi Oso te Geyersvlijt, geregistreerd.

De mobiele units zijn ingezet om een zo groot mogelijk aantal landsdienaren, die zich niet online, of om medische of andere redenen, niet fysiek kunnen registreren bij het hoofdkantoor aan de Wilhelminastraat, tegemoet te komen.
De verplichte landsdienarenregistratie is 1 oktober gestart als onderdeel van het Public Sector Reform programma dat als doel heeft om onder andere de effectiviteit en efficiëntie van de overheid te verbeteren en de loonkosten van de overheid omlaag te brengen, zegt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

De mobiele units zullen ingezet worden op de verschillende ministeries, overheidsinstellingen en bejaardentehuizen. Daarnaast zullen ook de districten aangedaan worden. Alle landsdienaren kunnen zich tot 31 december 2022, fysiek of online registreren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May