Politie houdt vijf criminelen aan voor reeks misdrijven
28 Oct 2022, 20:39
foto


RBT Paramaribo heeft de verdachten W.D.,G.D.,J.L. en A.L.voor een reeks berovingen aangehouden. Deze verdachten waren al geruime tijd bezig in verschillende buurten in Paramaribo met hun criminele daden.

De verdachten zijn na hun aanhouding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt politiewoordvoerder Milton Bisschop. 

Eerder op de dag heeft RBT Midden de vuurwapengevaarlijke verdachte Faisel A. (20) ingerekend. Hij heeft ook reeks van berovingen gepleegd en wordt zelfs getypeerd als een leider van een roversbende. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een schietincident te Iamgold Royal mijn in Brokopondo.

De verdachte heeft kort voor zijn aanhouding ook een gewelddadige beroving gepleegd te Sunnypoint. Een slachtoffer is met een schaar verwond. De verdachte is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die hem al geruime tijd in het vizier had voor tal van berovingen.

Faisel A. wordt verdacht van doodslagen, diefstal middels geweldpleging meerdere malen gepleegd, zware mishandeling, mishandeling, bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May