BEP Jongerenraad sluit vakantiecursus af met certificaat
17 Oct 2022, 08:46
foto
Deelnemers van de vakantiecursus voor jongeren. Deze activiteit is een initiatief van de BEP Jongerenraad. 35 personen hebben de eindstreep gehaald. (Foto: BEP)


35 personen hebben deelgenomen aan de vakantiecursus bakken, kappen, pedicuren en manicuren. Deze activiteit is georganiseerd door de BEP Jongerenraad. Van de 40 aanmeldingen zijn er 5 uitgevallen. De cursus is bekostigd door de cursisten en partijleden van de BEP.

Het project is zaterdag afgesloten met een certificaatuitreiking aan de deelnemers die de eindstreep hebben behaald. De cursus werd gedraaid in het multifunctioneel BEP Centrum aan de Ephraimszegenweg. De cursus duurde van 16 september tot en met 14 oktober 2022. De cursisten waren schoolgaande jongeren, hangjongeren, en werkende jongeren uit de buurten Houttuin, Vredenburg, Ephraimszegen, en Nieuwweergevondenweg

De trainers waren Hilly Libretto, Don Groenfelt en Ketura Adjako. Coördinator Sinclair Westenburg heeft hen de basisvaardigheden van het bakken, kappen, manicuren en pedicuren bijgebracht. De deelnemers zijn ook bewust gemaakt van het nut van ondernemen.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May