Vijf roofverdachten opgespoord door RBTP
12 Oct 2022, 16:43
foto
Het RBTP heeft deze vijf roofverdachten opgespoord. De auto's waarin ze zaten zijn in beslag genomen.


Vijf roofverdachten zijn aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo, onder wie een vrouw. De verdachten, Stefano G. (22), Derick P. (24) en Rivaldo, M. (21) reden over de Anton Dragentenweg in een wit voertuig waarmee het strafbare feit is gepleegd, toen zij in de kraag zijn gevat.

De twee andere verdachten Chayenne W. (35) en Miquel T. (26) die zich in een grijze voertuig verplaatsten, werden kort daarna aan de Marie Curriestraat in de boeien geslagen. Beide auto's zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit vijftal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een straatberoving die gepleegd is op zaterdag 8 oktober aan de Gompertstraat. Daarbij werd weggenomen een zwarte schoudertas inhoudende een zwarte mobiele telefoon met charger, een bruine portemonnee met een ID-kaart op naam van de aangever en twee roze etuis met een onbekend geldbedrag in SRD.

De benadeelde Robby A. deed van deze straatberoving aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. Tijdens een ingesteld onderzoek kwamen de vijf verdachten in beeld en werden zij met assistentie van het RBTP op 11 oktober aangehouden. De roofverdachten werden vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May