Man ingesloten voor twee steekpartijen in Nickerie
25 Sep, 18:47
foto


De verdachte R.R. is opgespoord door de politie van Nieuw Nickerie voor twee afzonderlijke steekpartijen. De verdachte heeft vrijdagavond B.D. bij een supermarkt aan de Waterloostraat steken in zijn rug toegebracht. Later op de avond heeft de verdachte een man verwond in zijn hals met een scherp voorwerp. Hierna vroeg hij hem onder bedreiging naar geld en zijn mobiele telefoon.

Beide slachtoffers werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Zij zijn na behandeling heengezonden. Uit de administratie van de politie is gebleken dat R.R. ook werd gezocht voor meerdere misdrijven zoals diefstal middels geweldpleging en diefstal van een rijwiel. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is R.R. door de politie in verzekering gesteld. Het scherpe voorwerp waarmee hij het strafbare feit heeft gepleegd, is achterhaald en in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Volgens verklaring van het slachtoffer B.D. stond hij voor de winkel te bedelen en vroeg hij geld aan R,R. die de winkel zou binnenstappen. De twee mannen raakten in een woordenwisseling, waarbij R.R. hem met een scherp voorwerp in
zijn rug heeft gestoken.
 
Diezelfde avond, omstreeks 23.45 uur kreeg de politie van Nieuw Nickerie, een melding, dat een slachtoffer met een steekverwonding aan zijn hals op de SEH van het MMC was binnengebracht. Dit slachtoffer verklaarde dat hij de verdachte R.R. over straat tegenkwam, die hem zonder meer in zijn hals verwondde met een scherp voorwerp.R.R. is opgespoord en in beide steekpartijen aangemerkt als verdachte.
Advertenties