Ramsaran belooft oplossing problemen werknemers
02 Sep 2022, 01:33
foto
Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken & Volkshuisvesting spreekt het personeel toe. De personeelsleden zijn getogen naar het hoofdkantoor. (Foto: Sozavo)


Het personeel van de Districts Afdeling en wijkkantoren van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is donderdag getogen naar het hoofdkantoor. Minister Uraiqit Ramsaran heeft de verschillende knelpunten van zijn ambtenaren aangehoord en heeft aangegeven dat hij oor heeft voor de zaken.

De Bond Ambtenaren van Sociale Zaken en Volkshuisvesting had de minister te kennen gegeven dat het personeel in actie is vanwege ontevredenheid met zaken die reeds jaren zijn blijven liggen.De minister deelde mee dat hij begonnen is de zaken aan te pakken welke opgenomen zijn in het wensenpakket van de bond. Hij zei er voorstander van te zijn dat eenieder moet krijgen waar zij recht op heeft conform wet en regelgeving.

Het ministerie is volgens Ramsaran continu bezig te werken aan structurele oplossingen voor de verschillende problemen van zowel de samenleving als de ambtenaren, met de mogelijkheden die er zijn. De bewindsman zei dat hij de zaken verder wil aanpakken met de bond en te allen tijden openstaat voor dialoog.

Ramsaran gaf verder aan dat hij zijn verschillende werkbezoekjes zal continueren aan de Districtsafdeling en wijkkantoren, zodat hij oplossingsgericht zaken sneller kan aanpakken in samenspraak met de directie van het ministerie en de bond. De bewindsman heeft de bond uitgenodigd voor een vervolggesprek op dinsdag 5 september.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May