SLM garandeert vluchten ondanks 'zware turbulentie'
27 Aug 2022, 00:58
foto


Ondanks de 'zware turbulentie' bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) wordt de vluchtuitvoering naar verschillende destinaties gegarandeerd. Dit met de toegezegde ondersteuning van de aandeelhouder, meldt het bedrijf. Het publiek zal normaal volgens het geplande vliegschema worden vervoerd.

Bij de SLM vinden er twee onderzoekingen plaats. De president laat een onderzoek uitvoeren in het bedrijf en daarnaast is ook het Openbaar Ministerie bezig met een strafrechtelijk onderzoek. Diverse personen zijn reeds verhoord in deze zaak. Paul de Haan heeft zijn ontslag ingediend. Ook president-commissaris Xaviera Jessurun is opgestapt.

Vice President Operations, Steven Gonesh, zal twee maanden fungeren als waarnemend CEO. John Vrede en Santosh Baidjoe maken ook deel uit van het interim managementteam. Lid van de raad van commissarissen, Ganesh Laigsingh is aangesteld als waarnemend president commissaris.

Op dinsdag zal De Nationale Assemblee achter gesloten deuren (comité-generaal) zich buigen over de SLM. Dit is een geheime vergadering waarover er geen mededelingen worden gedaan.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May