Politiebericht over ontvoering vrouw
20 Aug 2022, 10:35
foto


De politie van het bureau De Nieuwe Grond bijgestaan en leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM), hebben vrijdag de 23-jarige Fransman Sean-Paul J. opgespoord en aangehouden op een adres te Wanica. Hij heeft zijn ex-vriendin D.S. met geweld in een voertuig geduwd. Vermoedelijk heeft hij na een eindje met haar gereden alvorens haar weer vrij te laten.

Na verkregen melding dat er schoten waren gelost, deed de politie van De Nieuwe grond de locatie aan. Van een vrouw die ter plaatse werd aangetroffen, werd vernomen dat D.S. kort vóór de komst van de politie was ontvoerd.

De wetsdienaren stelde direct een onderzoek in en begaven zich naar het adres alwaar het slachtoffer D.S. woont. Volgens een huisgenoot van het slachtoffer herkende zij het voertuig waarin de bestuurder Th.K. en twee andere vrouwen zaten. Het ging om de auto van haar ex-zwager Sean-Paul J.

Naar aanleiding van deze informatie zette de politie hun onderzoek voort en op een ander adres eveneens te Wanica trof zij bedoelde voertuig aan. Bij het zien van de politie gooide Th.K. het wapen waarmee Sean-Paul J. een schot had gelost in een bosschage. Op zijn aanwijzing werd deze terug gevonden en in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Hierna slaagden de politieambtenaren erin Sean-Paul J. die op het zelfde adres vertoefde, aan te houden. Hij is in het belang van het onderzoek, na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May