Verlenging inverzekeringstelling man die ex-vrouw verwondde
20 Aug 2022, 08:38
foto


De inverzekeringstelling van Mike B. (45) is vrijdag verlengd met dertig dagen. Hij heeft verklaard dat hij niet wist wat hem overkwam. Hij legde een volmondige bekentenis af.

Mike B. heeft advocaat Maureen Nibte in de arm genomen. Zij bevestigt tegenover Starnieuws dat de inverzekeringstelling is verlengd. Uit respect voor vooral het slachtoffer en haar familie wil zij verder niks kwijt over de zaak. “De familie en het slachtoffer hoeven niet iedere keer met dit misdrijf te worden geconfronteerd.” Mike B. is dinsdag aangehouden voor vernieling en zware mishandeling.

De politie heeft eerder gemeld dat er een aanrijding op de kruising van de Vredenburg- en de Indira Gandhiweg was. Zij begaf zich naar de locatie en constateerde dat het een steekpartij betrof bij het servicestation aan de Indira Gandhiweg. De politie trof daarbij een vrouw die aanspreekbaar was aan, met steekverwondingen in haar buikstreek, linkerdijbeen en beide armen.

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij op weg was naar haar werk, toen zij opmerkte dat zij door haar ex-vriend Mike B. werd achtervolgd. Uit veiligheidsoverwegingen en eventuele hulp stopte zij ter hoogte van de servicestation en bij die gelegenheid reed Mike B. tot drie keren toe in op haar voertuig. De vrouw stapte vervolgens voor hulp uit haar voertuig en sprong in een ander voertuig dat werd bijgetankt. Zij werd daarbij met een scherp voorwerp door haar ex-vriend aangevallen en steekverwondingen toegebracht op haar lichaam.

Verder gaf het slachtoffer aan dat zij een relatie van 4 jaar had met de verdachte, maar 7 maanden geleden deze heeft beëindigd vanwege het agressief gedrag van de man. Hierdoor kreeg zij een beschermingsbevel tegen Mike B., wat niet in goede aarde bij hem viel en hij overging tot het plegen van zijn daad.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May