Vrijlating vrouw die nichtje met een stok sloeg
01 Aug 2022, 06:48
foto


Melitia A. is vrijgelaten. Zij had haar nichtje met een stok geslagen. Advocaat Maureen Nibte bevestigt de vrijlating van haar cliënt.

De vrouw was in een handgemeen geraakt met haar nichtje. Zij had keer op keer geweigerd om de telefoon van de zoon van Melitia A. terug te geven. De zoon had enkele dagen daarvoor zijn mobieltje bij het slachtoffer achtergelaten. Toen de zoon haar steeds naar zijn telefoon vroeg, had het slachtoffer telkens een ander antwoord klaar. Zij heeft beweerd dat de zoon van de verdachte SRD 1.000 van haar had gestolen en dat hij dit eerst moest betalen alvorens hij zijn telefoon zou terugkrijgen. De zoon bleef erbij dat hij haar niks verschuldigd was.

De zoon toog naar de woning van het slachtoffer om haar rekenschap te vragen. Het mondde uit in een handgemeen. De verdachte hoorde over de ruzie en rende daarnaartoe. Zij had twee kapotte spiegels in handen van haar nichtje gezien dat haar zoon te lijf ging. Melitia A. nam een stok om haar zoon bij te staan en sloeg het slachtoffer ermee.

Nibte zegt dat Melitia A. drie kinderen heeft, het jongste is 3 jaar. Het slachtoffer heeft geen ernstig letsel opgelopen.  De advocaat vroeg de vrijlating die gehonoreerd is door de rechter-commissaris.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May