NPS blijft bereid te bemiddelen
24 Jul 2022, 19:39
foto


De NPS heeft kennis genomen van het standpunt van Organic Movement dat zij in dit stadium geen behoefte heeft aan een bemiddelingspoging vanuit de partij. Het is nodig aan te geven dat de partij zich terug kan vinden  in enkele door de actievoerders genoemde issues die direct de aandacht van de regering behoeven. Verder deelt zij de bezorgdheid die in de gemeenschap heerst over de ontstane impasse tussen de regering en de actievoerders.

Dit onderkennend heeft de partij onmiddellijk positief gereageerd op het verzoek tot bemiddeling welke gedaan is vanuit delen van de Organic Movement. De partij heeft toen enkele vooraanstaande leden en geestelijken bereid gevonden om in de bemiddelingscommissie zitting te nemen. NPS zegt hierbij dank aan de geestelijken
Mgr. Karel Choennie
Ds. Michael Persaud en
Ds. Diana de Graven, dat zij terstond toegezegd hebben een poging te ondernemen om uit de impasse waarin ons geliefd land geraakt is te komen.

NPS zal altijd het pad van bemiddeling en dialoog blijven bewandelen in het belang van ons geliefd land. Wij dienen al het mogelijke te doen om verdere escalatie te voorkomen, welke ons land enorme schade kan berokkenen. Zij roept eenieder op de acties vreedzaam te laten verlopen en blijft bereid zodra dat weer aangegeven wordt een poging tot bemiddeling te doen.

Mr. Ruth Wijdenbosch
Lid bemiddelingscommissie NPS
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May