Verdachte roofmoord riskeert 25 jaar cel
23 Jul 2022, 06:45
foto


Lorenzo M. riskeert 25 jaar cel voor de roofmoord op Manodjkoemar Mohan. Ook is een strafvoorstel van zes maanden tegen hem gedaan voor het bezit van een illegaal wapen.

Drie andere mannen, Emiraldo G., Jurgen R. en Fabio D. zijn in deze zaak gevonnist. Emiraldo G. en Jurgen R zijn gevonnist tot 15 jaar celstraf voor medeplichtigheid aan de roofmoord op Mohan en 2 jaar voor een auto-inbraak. Hun kompaan Fabio D., die voortvluchtig is, is veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf voor medeplegen van de roofmoord en 2 jaar voor de auto-inbraak. Emiraldo G. en Jurgen R. hebben heel gedetailleerd aangegeven hoe zij Mohan bij de RBC bank hebben geobserveerd.

Het slachtoffer kwam met een zwarte sporttas uit de bank en nam plaats in zijn auto. Toen hij wegreed, stelden Emiraldo G., Jurgen R. en ene Clara een achtervolging in tot de Welgedacht A-weg. Op een gegeven moment werd het voertuig van het slachtoffer ook achtervolgd door een tweede wagen waarin Fabio D. zat. Het slachtoffer werd op 22 januari 2020 in een kapperszaak aan de Welgedacht A-weg beroofd en dodelijk beschoten. Lorenzo M. wordt genoemd als de schutter, maar hij ontkent.
 
De verdere voortzetting van de zaak van Lorenzo M. is op 5 augustus.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May