Uitvoerder en uitlokkers beroving gevonnist
22 Jul 2022, 06:42
foto


Kantonrechter Maytrie Kuldip Singh heeft Humphrey P. (uitvoerder) en Tifanny C. en Sykorsky W. (uitlokkers) donderdag gevonnist vanwege hun aandeel in een beroving op 31 december 2020 op de kruising van de Mahadew- en Ephraimzegenweg. Een vierde verdachte, Patrick A., was dodelijk beschoten na de beroving door zijn medeverdachte Humphrey P.

De straf voor Humphrey P. luidde 14 jaar. Voor Tifanny C. volgde een straf van drie jaar en Sykorsky W. vier jaar cel. Humphrey P. had de halsketting van een voetganger gestolen samen met Patrick A. Tijdens de vluchtpoging heeft Humphrey P. geschoten met een vuurwapen. Patrick A., die werd geraakt, overleed aan de opgelopen schotwond. “Ik weet niet hoe u omgaat met uw kompaan die als gevolg van uw handeling is overleden”, zei de rechter aan Humphrey P.

Humphrey P. en Sykorsky W. zijn recidivisten, terwijl Tiffany C. voor het eerst is aangehouden. Bij deze beroving was het slachtoffer ook gewond. Tiffany C. en Sykorsky W. besloten hem te overvallen, omdat zij hem met sieraden hadden gezien. De uitvoerders van de beroving waren Humphrey P. en Patrick A.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May