'Raff Chanco' ingesloten voor ontucht met tiener
19 Jul 2022, 10:52
foto


De artiest Rafiël A. (30), bekend als 'Raff Chanco' die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met een minderjarige, is door de politie van Jeugdzaken na te zijn ontboden aangehouden. Nadat hij eerst ontkende de tiener te hebben misbruikt, heeft hij toegegeven "slechts één keer seks met haar te hebben gekregen".

Uit het voorlopige politie onderzoek blijkt dat de moeder van het 15-jarigeslachtoffer op 13 mei aangifte deed op het politiebureau Groningen. De zaak werd vervolgens overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, waarna de informatie werd uitgewerkt. De verdachte die ontboden werd door de politie, meldde zich met de moeder en het slachtoffer op16 juli op bureau aan, meldt de politie Public Relations.

Beide partijen werden afgezonderd, waarna zij bij proces-verbaal werden verhoord. Volgens verklaring van de moeder en dochter hebben zij een groot som geld ontvangen om de zedenzaak in te trekken. Echter verklaarde het meisje dat de verdachte seks met haar heeft gehad.

De verdachte ontkende aan het begin van het verhoor dat hij geen seksuele handelingen heeft gepleegd bij het slachtoffer D.T., maar kwam na een poos terug op zijn verklaring en gaf vervolgens aan dat hij slechts één keer seks kreeg met het slachtoffer. De artiest Rafiël is in het belang van het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van Jeugdzaken in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May