Koendjbiharie wordt gezocht in fraudezaak Financiën
13 Jul 2022, 20:51
foto
Robert Koendjbiharie wordt gezocht.


Robert Raoel Koendjbiharie (40), alias 'Blaka' wordt gezocht in opdracht van de procureur-generaal. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan criminele organisatie, oplichting, valsheid in geschrifte, money laundring, verduistering en medeplichtigheid zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.

De procureur-generaal gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte, die als woonadres heeft Tourtonnelaan no 188. Zijn huidskleur is lichtbruin en zijn geschatte lengte is 1.70 cm. Hij heeft een tatoeage aan zijn rechterbovenarm.

Starnieuws verneemt dat Koendjbiharie een van de verdachten is in de fraudezaak bij het ministerie van Financiën en Planning. Tot nu toe is bevestigd dat SRD 40.9 miljoen van de Staat met vervalste betaalopdrachten is overgemaakt.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Justitieel Interventie Team op de telefoonnummers 8747818, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May