SLM schort tijdelijk vluchten Amsterdam en Miami op
06 Jul 2022, 13:59
foto


De SLM heeft tijdelijk de vluchten Amsterdam en Miami opgeschort. Geruime tijd ondervinden passagiers ongemak vanwege verstoringen in het vliegschema van de SLM. Het bedrijf zegt het enorme ongerief dat hierdoor wordt veroorzaakt te erkennen en biedt zijn verontschuldigingen aan. Deze ontwikkeling heeft alles te maken met de nasleep van de effecten van de Covid-19 pandemie, operationele uitdagingen door het nog niet beschikken over een eigen vloot en tevens de verdubbeling van de brandstofprijs in de afgelopen drie maanden, deelt de SLM mee. Er is een fundamentele interventie vereist.

Intussen is het reorganisatieproces welke moet leiden tot gezondmaking van de bedrijfsvoering ingesteld welke in de loop van de komende weken vaste vorm zal aannemen. "Wij zijn genoodzaakt enkele vluchten op de trajecten tussen Paramaribo en Amsterdam v.v. en Paramaribo en Miami via Guyana v.v. te annuleren." \\

• Op de Paramaribo – Amsterdam v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 8, 9, 10, 13, 15, 16 en 17 juli 2022.
• Op de Paramaribo - Miami via Georgetown v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli 2022 en 2 augustus 2022.

In de tussentijd wordt hard gewerkt aan een passende en duurzame oplossing voor alle getroffen passagiers, waarbij de volgende extra voorzieningen beschikbaar zijn:
• Compensatie vouchers
• Kosteloos omboeken naar een andere datum
• En/of een voucher voor de aanschafwaarde van het ticket geldig voor twee jaar.

De regionale passagiersvluchten van en naar Curaçao en Aruba en de cargo-operatie van en naar Miami worden conform vliegschema uitgevoerd. Surinam Airways betreurt de huidige situatie en zal geen inspanning binnen haar mogelijkheden sparen om het ontstane ongerief tot een minimum te beperken.
Advertenties

Monday 29 April
Sunday 28 April
Saturday 27 April