Narcotica Brigade doet invallen; 2 in verzekering gesteld
15 Jun 2022, 14:43
foto


Op twee afzonderlijke plekken te Latour en Pontbuiten heeft de Narcotica Brigade zeven verdachten aangehouden. Twee zijn in verzekering gesteld. Bij een game shop te Latour werd drugs verkocht aan jeugdigen. Vóór een winkel in Pontbuiten werd ook drugs verhandeld. De politie waarschuwt eigenaren van winkels om niet mee te werken aan drugsverhandeling. Er zullen keiharde maatregelen worden getroffen tegen hen.

De rechercheurs van Narcotica Brigade hebben zaterdag een inval gedaan in de game shop. In een hoek werd door de politie een boterhamzak met een hoeveelheid marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. De eerste vijf verdachten, Rafaël J. (21 ), Jaël J. (22), Daninhio W. (27), Jason B. (23) en de 36-jarige ondernemer Xin Yin C. die zich op dat moment in de game shop bevonden, werden op verdenking van overtreding van de wet verdovende middelen aangehouden. Echter werd er tijdens het fouilleringsonderzoek geen drug op de vijf aangetroffen. De vijf verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord is zijn ze na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

De rechercheurs zetten hun acties voort en werden vóór een winkel te Pontbuiten de verdachten Revelino S. (61) en Gilson D. (26) die drugs aan het verhandelen waren, aangehouden, meldt de politie Public Relations. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen marihuana, hasj en een digitale weegschaal. Het tweetal heeft toegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May