Cuba fiatteert non-stop vlucht tussen Georgetown en Havana
14 Jun 2022, 11:43
foto
Fly All Ways gaat rechtstreeks vanuit Georgetown vliegen op Cuba.


De regering van Cuba heeft toestemming gegeven aan de Surinaamse Fly All Ways Airlines om met ingang van 15 juni 2022, morgen, een non-stop route te vliegen, Georgetown/Havana/Georgetown. Volgens een persbericht van de Ambassade van Guyana in Cuba zal Fly All Ways één keer per week, elke zaterdagochtend, van de Cheddi Jagan International Airport (CJIA) naar de Jose Marti International Airport vliegen en dezelfde middag terugkeren.

"Het schema van de luchtvaartmaatschappijen zal zeer binnenkort publiekelijk zijn", aldus de release.

Volgens de Guyanese ambassade had de Guyana Civil Aviation Authority (GCAA) al toestemming gegeven aan Fly All Ways om deze route te onderhouden, "en dus werd het aan de Cubaanse Civil Aviation Authority overgelaten om de nodige toestemming en protocollen voor deze regeling af te geven om verder te gaan."

Er werd opgemerkt dat Halim Majeed, de ambassadeur van Guyana in Cuba, naar verwachting de Cubaanse autoriteiten en Hoeblal Ravind, de Fly All Ways-vertegenwoordiger die momenteel in Cuba is, zal ontmoeten om de details af te ronden.

“Ambassadeur Majeed heeft contact gehad met Amichand Jhauw, president/eigenaar van Fly All Ways, die enthousiast is over deze prestatie, want het legt de basis voor het openen van meer zakelijke kansen tussen en onder ondernemers uit Suriname, Guyana en Cuba," staat in de verklaring.

De inaugurele vlucht van Cheddi Jagan International Airport naar Jose Marti International Airport zal naar verwachting plaatsvinden op 16 juli 2022.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May