LVV: Vreedzaam misleidt wederom
03 Jun 2022, 09:37
foto


(Ingezonden)

Middels het plaatsen van een publicatie met de kop LVV schandalen stapelen zich verder op, probeert het DNA-lid Jennifer Vreedzaam (NDP) een sfeer te creëren alsof er sprake is van corruptie op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij. De vermeende aankopen en werken, zoals door haar aangehaald, die in voorbereidende fase waren, zijn vanwege onvolkomenheden nooit uitgevoerd geworden.

Ook het aangehaald vermoedelijk grensoverschrijdend gedrag door een directielid in Nickerie ligt bij het Openbaar Ministerie. Zolang er geen uitspraak daarin komt, kan er niet gehandeld worden. Aan het directielid is wel gevraagd om ondertussen van huis uit te werken. Binnen het ambtelijke is het ook normaal dat soms vanwege de lange procedures bij de overheid er tijdelijk hulp van een parastataal bedrijf ingeroepen wordt om met wat middelen bij te springen, hetgeen daarna aangezuiverd wordt.

In het geval van ureumimport is inderdaad door de importeur schriftelijk aangegeven dat er een vertraging van twee weken is opgetreden vanwege overmacht. Maar dat het wel op tijd binnen zal zijn voor de bemesting.

 LVV – Public Relations & Communication    

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May