Hakrinbank geeft Para oorden een steun in de rug
02 Jun 2022, 22:45
foto
President Chan Santokhi doet de eerste boeking via SuCation. Online reserveren, boeken en digitaal betalen voor verblijf of bezoek aan een Surinaams oord of accommodatie is mogelijk.


Behalve financieringsopties voor herstel en uitbreiding van de Para oorden, biedt de Hakrinbank via het webportaal SuCation, ook gemak en verbetering over de toegang, promotie, boekings- en betalingsmogelijkheden op elk moment van de dag. De bank heeft in aanwezigheid van president Chan Santokhi een intentieverklaring getekend met het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, de Federatie van Para Plantages en de Suriname Hospitality & Tourism Association. Hiermee wordt beoogd herstel en ontwikkeling van de toerisme- en recreatiesector, in het bijzonder de Para oorden.

De CEO van de Hakrinbank, Rafiek Sheorajpanday, gaf aan dat de bankinstelling vanuit haar sociaal-maatschappelijke rol erop is gericht, een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling van diverse sectoren, waaronder toerisme. Met de ondertekening van de overeenkomst committeert de bank zich eraan om in samenwerking met partners bijzondere aandacht te schenken aan de ontwikkeling van de toerisme- en recreatiesector. Hierbij biedt zij speciale kredieten aan tot een gemaximeerd bedrag per recreatieoord, waarbij de tarieven zijn verlaagd en de criteria zijn aangepast.

Daarnaast biedt de Hakrinbank met het web-portaal SuCation, een klantgerichte innovatieve kostenbesparende oplossing. De consument kan zijn reservering of boeking vooraf online doen, waardoor hij is verzekerd van een plek bij zijn favoriete recreatieoord(en). Het reserveren en/of boeken kan via www.sucation.sr, op elk gewenst moment van de dag vanuit elke locatie; dit is tijd- en kostenbesparend. De eerste boeking werd gedaan door president Santokhi, meldt de Communicatiedienst Suriname. SuCation biedt een totaalpakket van online recreatie-aanbod, reservering, boeking en betaling met Mopé.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May