Politiebericht over verkeersslachtoffer in Nickerie
29 May 2022, 18:40
foto


Autobestuurder Gregory Renfrum (43) is vrijdag na een eenzijdige verkeersongeval aan de Abdulghani Madharweg in het district Nickerie, komen te overlijden.

Bij aankomst van de politie van het bureau Corantijn bij de plek des onheils had het verkeersslachtoffer de geest reeds gegeven. Het voertuig werd in de trens aangetroffen.

Aan de hand van de sporen constateerden de politieambtenaren dat de automobilist over de Abdulghani Madharweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Nieuw-Nickerie, gaande richting Corantijn. In de S-bocht moet Renfrum door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg, kwam vervolgens op de berm terecht, waarna het voertuig met zijn kop in de trens belandde.

De auto met het verkeerslachtoffer werd door een takelwagen met behulp van een pocklain uit de trens gehaald. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Het ontzielde lichaam is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Het voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May