Bromfietser doodgereden door man zonder rijbewijs
27 May, 19:29
foto


Humphrey Karijotaroeno is woensdag na een verkeersongeval overleden in het ziekenhuis. De 53-jarige bromfietser is door een auto aangereden op het rijwielpad van de Martin Luther Kingweg. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden. Intussen is hij op zijn woonadres aangehouden.

Karijotaroeno reed op de bromfiets met een negenjarige duorijder op het rijwielpad van de Martin Luther Kingweg. Hij kwam vanuit de richting van de Steenslagweg en ging in de richting van de Laterietweg. De 28-jarige autobestuurder reed over de Meursweg, komende vanuit de richting van Biliton gaande richting Domburg.

Volgens de afdeling Public Relations van de politie verleende de autobestuurder op de kruising gevormd door de Martin Luther King-, de Meurs- en de Sir Winston Churchillweg geen voorrang aan het verkeer op de Martin Luther Kingweg met als gevolg de aanrijding met de tweewieler. De bromfietser en zijn duorijder werden door de slag geslingerd op de Sir Winston Churchillweg. De autobestuurder bekommerde zich niet om de slachtoffers en is weggereden.

Enkele uren nadat de bromfietser naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo was vervoerd, overleed hij aan de overgelopen verwondingen. De duorijder is na medische behandeling huiswaarts gestuurd.

De politie vond enkele straten verder van de plaats delict het voertuig van de autobestuurder die het onbeheerd had achtergelaten. De onverlaat werd opgespoord en aangehouden. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs.
Advertenties

Tuesday 05 July
Monday 04 July
Sunday 03 July