Bilkerdijk herkozen als voorzitter bestuur ASFA
24 Apr 2022, 06:46
foto
Het bestuur van de ASFA voor de komende drie jaar. Staand in het midden, voorzitter Wilgo Bilkerdijk. Hij is samen met zijn bestuursleden herkozen.


Wilgo Bilkerdijk is herkozen als voorzitter van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA). Het zittend bestuur, aangevuld met twee leden, heeft zich herkiesbaar gesteld. Het bestuur is bij enkele kandidaatstelling gekozen, eerder deze maand.

Het is voor het eerst in het 42-jarig bestaan van de ASFA dat er een 9-koppig bestuursteam is gekozen. Het bestuur zal zich in de periode van 2022 tot 2025 inzetten om de betrokkenheid en enthousiasme onder de leden te vergroten en zodoende meer gedrevenheid te creëren om met gebundelde kracht brandende vraagstukken de productiesector rakende, helpen op te lossen.

De organisatie zegt met de financieel-economische ontwikkeling in het land wederom voor grote uitdagingen te staan.
Lopende kwesties en onderwerpen die in de vorige bestuursperiode bij de regering zijn geëntameerd, zullen fermer worden aangepakt. Het bestuur is voornemens blijvend een constructieve bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling van Suriname met de focus op lokale productie.

 
Voor de komende zittingsduur van 3 jaar bestaat het voltallig bestuur naast Bilkerdijk als voorzitter uit: Nicole Deira (ondervoorzitter en penningmeester), Rudy Soekhlal (2e penningmeester), René Gosen (secretaris), Soyini Stjeward (2e secretaris), Simeon Carbière, Ewald Ons, Marcelino Jurgens en Christine Wirokromo (commissarissen).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May