OM presenteert strafeis moordzaak in juni
13 Apr 2022, 02:53
foto


Het Openbaar Ministerie zal op 14 juni zijn strafeis presenteren tegen Farick K., Zjang E., Sevano T. en Gavin T. die verdacht worden van de moord op Randjiet Kisoensingh. Rechter Duncan Nanhoe heeft deze zaak dinsdag uitgesteld voor het requisitoir.

Advocaten Raoul Lobo en Therese Roos hebben hun pleidooi al af en wachten op het requisitoir. Drie getuigen, die door hen waren opgegeven, zijn op een eerdere zitting gehoord. Zij legden een verklaring in het voordeel van Sevano T. af. De drie getuigen verklaren dat Gavin T. in hun aanwezigheid had gezegd dat hij Sevano T. zou bezwaren en dat zou plaatsvinden als het aandeel van Gavin T. en Zjang E. in de roof zou worden uiteengezet. Sevano T. verklaart geen aandeel te hebben in de roof. Gavin T. en Zjang E. geven op dat Sevano T. een mes heeft afgestaan. Het mes was bedoeld zodat Zjang E. zich zou kunnen verdedigen tijdens de beroving van Kisoensingh.

Op 25 november 2020 was een ondernemer samen met Kisoensingh. Zij parkeerden hun auto in de omgeving van het pompstation On the Run en liepen naar het Onafhankelijkheidsplein. Zij keerden nadien terug waarbij Kisoensingh plaatsnam in de auto. De ondernemer stond nog buiten.
Zjang E. en Gavin T. vielen Kisoensingh en zijn vriend aan. Zjang E. bracht Kisoensingh de dodelijke messteek toe. Gavin T. heeft de vriend van Kisoensingh beroofd van geld en een telefoon.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May