Advocaat verzoekt vrijlating klappende buschauffeur
06 Apr 2022, 00:57
foto


Advocaat Maureen Nibte heeft het verzoek tot de vrijlating gedaan van buschauffeur Julius H. Hem wordt mishandeling verweten.

De buschauffeur erkent dat hij in een woordenwisseling was geraakt. Het slachtoffer stak de straat over terwijl de chauffeur kwam aangereden. Julius H. haalde een inhaalmanoeuvre uit waar het slachtoffer kennelijk van schrok. Toen hij bij de bushalte stopte waar het slachtoffer de straat overstak, werd de man boos. Hij is geweest om verhaal te halen bij de verdachte over zijn rijgedrag. De buschauffeur heeft kenbaar gemaakt fout te zijn en bood zijn verontschuldigingen aan. Nibte zegt dat de chauffeur heeft verteld dat het slachtoffer doorging met razen en tieren.

De buschauffeur had zich gekeerd om geld van een passagier te ontvangen. Het slachtoffer stak op dat moment zijn hand in de bus en gaf de chauffeur een ferme klap in zijn gezicht. De verdachte is uit de bus gestapt en bracht enkele klappen aan het slachtoffer toe. Volgens Nibte was de man emotioneel nadat hem een ferme klap was toegebracht door het slachtoffer. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May